Havenbedrijf Rotterdam verhuurt aan Facilicom en Leader Marine

Havenbedrijf Rotterdam heeft met Facilicom Bedrijfsdiensten en Leader Marine (Europe) een huurovereenkomst gesloten voor de verhuur van het recent opgeleverde bedrijfsgebouw in de Waalhaven Zuid. Het betreft de locatie op de hoek van het Parmentierplein en de Geyssendorfferweg. Beide organisaties zijn een overeenkomst aangegaan voor een periode van vijf jaar.

Facilicom Bedrijfsdiensten huurt circa 2.450 m² bedrijfsruimte en circa 365 m² kantoorruimte. Facilicom verleent facilitaire diensten aan onder andere bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen.
Leader Marine neemt circa 1.550 m² bedrijfsruimte en circa 300 m² kantoorruimte in gebruik. Leader Marine is een bedrijf die zich toelegt op de import van scheepsgoederen, de levering van reserveonderdelen en het verlengen van certificaten van veiligheidsartikelen.

Het nieuw gerealiseerde bedrijfsgebouw is met de twee transacties volledig verhuurd. Facilicom Bedrijfsdiensten werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE. Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting was betrokken bij de transactie met Leader Marine. Het Havenbedrijf Rotterdam werd bij beide transacties begeleid door DTZ Zadelhoff.

Reacties