Circulair, modulair en verplaatsbaar: duurzame betonnen cascowoningen toepasbaar op vele woonvormen

Om de woningcrisis het hoofd te bieden, zijn nú grote aantallen woningen nodig. Daarbij kan een innovatief en vooral flexibel systeembouwconcept uit de modulebouw goed van pas komen. Circle is een betoncasco waarmee diverse soorten gebouwen en gebouwvormen gemaakt kunnen worden. Met Circle bouw je een compacte starterswoning die je vervolgens kunt laten uitgroeien tot een ruime eengezinswoning of levensloopbestendige ouderenwoning.

Circle is een slimme en circulaire doorontwikkeling van de 3D-Betoncasco’s® van CascoTotaal uit Terneuzen. Het nieuwste concept in systeembouw biedt voor al de uitdagingen in de woningmarkt een doeltreffende oplossing, waarbij ontwerpvrijheid, duurzaamheid, wooncomfort én circulariteit naar het hoogste niveau worden getild. “En dat voor een betaalbare prijs” benadrukt Rob Hogendoorn, commercieel directeur van CascoTotaal.

Het blijkt beleggers, corporaties, maar ook architectenbureaus, bouwbedrijven en ingenieursbureaus, zeer aan te spreken. Het circulaire bouwconcept van betonproducent CascoTotaal is een breed inzetbaar basisproduct van 35 m². “Precies wat we nu nodig hebben.” Om het gemak van Circle te onderstrepen, spreekt Hogendoorn van ‘triple flex’. Het betoncasco voegt zich gemakkelijk naar architectonische en inrichtingswensen, is als enkele unit of groot wooncomplex inzetbaar en is ook nog eens zeer levensloopbestendig. Lees verder.Reacties


Laatste nieuws