Bnext.nl Projecten & Sloopwerken wordt Adex Groep

In oktober 2022 heeft het management van Bnext.nl Sloopwerken en Projecten de aandelen overgenomen van dat deel van Bnext.nl (voorheen Beelen.nl). Met de naamswijziging naar Adex Groep wordt deze verzelfstandiging bekrachtigd.

Met eigen materiaalinventarisatiesoftware, circulaire hubs en gespecialiseerde demontageteams is de afgelopen jaren een organisatie neergezet die volledig gericht is op hergebruik van materialen. Dankzij forse investeringen in nieuw, schoon en elektrisch materieel kan voldaan worden aan de hoogste eisen voor emissiearm werken.

Jaarlijks worden door het bedrijf ongeveer 200 projecten uitgevoerd. Zowel renovatie- als totaalsloop en binnen vrijwel elke sector: retail, woningbouw, kantoren, industrie, utiliteitsbouw, infra/civiel en logistiek.

Directie
De directie van Adex Groep blijft bestaan uit Kees van Es (algemeen), Hans van Es (technisch), Axel Hendriks (commercieel) en Arnoud Kleijn (financieel). Samen is de directie goed voor ruim 50 dienstjaren bij (de voorlopers van) Adex Groep. 

Reacties