Edward Nieuwenhuys senior adviseur bij Adelaer Financial Architects

Edward Nieuwenhuys senior adviseur bij Adelaer Financial Architects

Adelaer Financial Architects is per 1 maart  versterkt met de komst van Edward Nieuwenhuys. Met een zeer ruime ervaring in commercieel vastgoed, nationaal en internationaal, in diverse hoedanigheden o.a. als Senior Asset Manager, Director en Investeerder, wordt Edward toegevoegd aan het team van Capital Markets en Special Situations & Solutions.

Bij Adelaer komt Edward de afdeling Capital Markets en Special Situations versterken en zal hij zich richten op het uitgebreide relatiebestand van Adelaer Financial Architects waarbij de focus zal liggen op off-market transacties. Daarnaast zal hij waar mogelijk zijn ruime ervaring als Asset-Manager/Director gaan inzetten. Met de aanstaande uitbreiding van Adelaer Financial Architects naar Frankrijk is zijn Franse expertise een welkome aanvulling.

Begonnen als makelaar bij Healey&Baker (tegenwoordig Cushman & Wakefield) en later in dienst van Cortona voor de opbouw van een vastgoedportefeuille in Frankrijk. Na o.a. een verblijf van ruim 5 jaar in Parijs keerde Edward met zijn gezin in de zomer van 2013 terug naar Nederland om zich aan te sluiten bij Industrial Securities. Als Director NL, Duitsland, Polen en België was hij nauw betrokken bij de uiteindelijke verkoop van deze portefeuille aan Blackstone in juni 2018. Namens Blackstone heeft Edward daarna nog 2,5 jaar de verantwoordelijkheid gedragen voor de Spear portfolio. In de tussentijd heeft Edward ook als zelfstandig ondernemer in het vastgoed zijn sporen verdient middels een aantal joint-ventures voornamelijk in het (light)industrial segment van de markt.

Reacties