Adelaer Luxemburg breidt uit met Raphaël Xiol

Raphaël Xiol zal zich als senior adviseur voor Luxemburg aansluiten bij Adelaer Financial Architects. Xiol brengt bijna drie decennia aan financiële ervaring met zich mee.

Na zijn studie economie aan de HEC in Luik heeft Raphaël zich, in zijn bijna 30-jarige carrière in de bancaire sector, ontwikkeld tot een expert in kredietverlening en alle diensten gewijd aan grote zakelijke spelers. Raphaël werkte als Corporate Account Manager voordat hij hoofd werd van het Large Corporate Team van ING Luxemburg. Hij ontwikkelde 9 jaar geleden een passie voor vastgoed en zette in 2015 met succes de ING Real Estate Finance-franchise op in Luxemburg.

Als REF Luxembourg Country Head bouwde hij een groot netwerk op binnen de vastgoedgemeenschap en heeft hij actief deelgenomen aan het succes van zijn klanten in Luxemburg en de financiering van iconische Trophy-activa in zijn land. Raphaël is klantgericht, creatief en bedreven in het opzetten van financieringen voor complexe vastgoedprojecten.

Sinds de start in 2014 is Adelaer uitgegroeid tot de grootste debt broker in vastgoed. Door het financieren, verwerven en beheren van vastgoed houden de adviseurs van Adelaer de gehele vastgoedwaardeketen in de gaten. We zijn allemaal ondernemers, wat betekent dat we uw activiteiten als geen ander kunnen benadrukken.

Samenwerken met Adelaer betekent gebruikmaken van een groot internationaal netwerk van meer dan 150 financiële aanbieders in Real Estate Finance, Equity Partners en Mezzanine-kredietverstrekkers van over de hele wereld. Onze klanten zullen ook profiteren van meer dan 300 jaar ervaring in Real Estate Finance. Adelaer kijkt uit naar het schrijven van het nieuwe hoofdstuk van Real Estate Finance in Luxemburg.

Raphael Xiol is te bereiken via telefoonnummer: +352 621 275 708 of e-mail raphael.xiol@adelaer.eu

Reacties