O.K. Invest koopt Healthpark Noord in Roden

Participatiefondsaanbieder O.K. Invest heeft het voormalige “Cordis complex” te Roden aangekocht voor haar vastgoedfonds O.K. Allround Vastgoed VIII B.V. Vastgoedjournaal belt nog na voor de aankoopsom.

Het aangekochte laboratorium/kantoor/bedrijfsruimte complex aan het Oosteinde 8 te Roden bestaat uit een viertal hoofdgebouwen en enkele bijgebouwen met in totaliteit ruim 20.000 m2 vvo, bestaande uit 9.766 m2 kantoor en 10.804 m2 bedrijfsruimte. Het complex is gelegen op 46.826 m2 grond en beschikt over circa 700 parkeerplaatsen. Momenteel is circa 40% verhuurd aan met name partijen en instanties uit de biomedische en aanverwante industrie.

In het fonds participeren diverse betrokken aandeelhouders elk met een eigen specialisme en een visie op de invulling van het prominent gelegen Healthpark. Edzo Bergman, directeur van O.K. Invest, noemt het een ‘specialty’. “Het complex en de huurders vragen om een actieve benadering, hetgeen in principe dus niet geschikt is voor een standaard belegger. De aandeelhouders in dit fonds denken actief mee over strategie en worden ingeschakeld op hun specialisme indien dit nodig is.” 

Reacties