Blauwhoed en De Goede Woning sluiten overeenkomst voor 34 woningen

Woningcorporatie De Goede Woning en ontwikkelaar Blauwhoed hebben een koopovereenkomst voor 31 sociale huurappartementen en drie vrijesectorwoningen in Pijnacker-Nootdorp getekend.

De appartementen zijn onderdeel van het natuurinclusieve houtbouwproject Casa Vita in Pijnacker-Nootdorp, waar al eerder 67 koopappartementen in verkoop  zijn gegaan. De 34 huurappartementen van Casa Vita bevinden zich in het vierlaagse woongebouw, de koopappartementen bevinden zich in het andere gebouw. Samen vormen zij - met dezelfde architectuur en uitstraling - een geheel.

'We zijn heel blij dat we in Pijnacker-Nootdorp woningen gaan realiseren', zegt Mariëtte Heemskerk, directeur-bestuurder van woningcorporatie De Goede Woning in de persverklaring. 'Casa Vita is ons eerste project in Pijnacker-Nootdorp. Het is een mooi en duurzaam project waarmee er meer energiezuinige woningen beschikbaar komen voor huurders met lage inkomens.'

De appartementen van Casa Vita worden gebouwd door aannemer Giesbers uit Wijchen. Naar verwachting is de startbouw in het voorjaar van 2023.

Reacties