Nieuw bestuur voor Fresh Professionals

Nieuw bestuur voor Fresh Professionals

Het netwerk voor academische vastgoedprofessionals Foundation for Real Estate Students from Holland (Fresh) heeft sinds het begin van dit jaar een nieuw bestuur. Het bestuur bestaat nu uit voorzitter Anne van Kralingen (SENS real estate), Wouter Pullens (Amvest), Onno de Gast (Invasto Vastgoed), Maaike Grosfeld (Quist Geuze Meijeren), Willem van Laarhoven (Cushman & Wakefield) en Antonie Elbers (Boelens de Gruyter).

Fresh Professionals werd in 2002 opgericht en is een netwerk voor professionals met een academische achtergrond uit alle lagen binnen de vastgoedsector, waar inmiddels al meer dan 800 professionals bij zijn aangesloten. De stichting organiseert ongeveer twee keer per maand een activiteit variërend van informatieve en sportieve evenementen, borrels, maar ook studiereizen naar binnen- en buitenland. De interactie tussen de professionals staat altijd centraal. 'We willen de komende jaren de focus verleggen van starters naar de Fresh-leden met iets meer werkervaring', aldus de verse voorzitter Van Kralingen. 'Juist die groep mist de verbinding met collega's en de branche, omdat ze nog steeds veel thuiswerken.'

Op de foto van links naar rechts: Wouter Pullens, Willem van Laarhoven, Onno de Gast, Maaike Grosfeld, Antonie Elbers en voorzitter Anne van Kralingen. Klik op de foto om het rechtenvrije beeld in hoge resolutie te downloaden.



Reacties


Laatste nieuws