Marijn Snijders vertrekt bij Jones Lang LaSalle

Marijn Snijders (47), Chief Commercial Officer, heeft besloten per 1 november te vertrekken bij Jones Lang LaSalle. Snijders verlaat het bedrijf op eigen verzoek. “Zo krijg ik de tijd en heb ik de handen vrij om na te denken over mijn toekomst, zodat ik in het nieuwe jaar een volgende stap kan zetten. Zeker is dat ik nauw betrokken blijf bij de vastgoedmarkt”, aldus Snijders.

In 2007 was Snijders als Managing Director van Troostwijk Makelaars O.G. direct betrokken bij de verkoop van het bedrijf aan Jones Lang LaSalle. Na de overname trad hij toe tot de directie van Jones Lang LaSalle Nederland. In deze functie heeft hij een aantal succesvolle initiatieven ontwikkeld, zoals de lancering van Internet Property Sales (kopen en verkopen van vastgoed via internet) en de introductie van de 'Winning Workplace Award' (vastgoedprijs voor innovatieve kantoorgebruikers).

Onder leiding van Snijders werd het jaarlijkse onderzoek naar het beleggingsbeleid van institutionele beleggers en vastgoedfondsen onder de vlag van Jones Lang LaSalle voortgezet. De presentatie van de resultaten van dit onderzoek vindt traditiegetrouw plaats in september tijdens het Vastgoedsymposium in het Kurhaus. Dit evenement is in twintig jaar uitgegroeid tot een 'instituut' in de vastgoedmarkt met als vast onderdeel de uitreiking van zowel de Gouden als de Groene Baksteen.

Eric de Clercq Zubli, CEO Jones Lang LaSalle Nederland: "Marijn is een man met creatieve ideeën en verbindende initiatieven. Hij is iemand die mensen en organisaties samenbrengt en inspireert bij het nemen van nieuwe stappen. Marijn heeft de afgelopen viereneenhalf jaar veel betekend voor de verdere groei van Jones Lang LaSalle in Nederland. Wij zullen hem uiteraard missen, maar ik begrijp en respecteer zijn keuze.”

Snijders is in 1991 toegetreden tot de directie van Troostwijk Makelaars. In 2007, met de verkoop van Troostwijk aan Jones Lang LaSalle, trad hij toe tot de directie van Jones Lang LaSalle Nederland. Als Chief Commercial Officer was hij het afgelopen jaar verantwoordelijk voor afdelingen Valuation Advisory, Strategic Consulting en Research en voor de Investor Business. Daarnaast droeg hij verantwoordelijkheid voor Sales & Marketing.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022