Wie wordt de DWIRE Vastgoedvrouw van 2011?

Caroline Kievit, COO Corio Nederland, Annelou de Groot, Directeur Dynamis en Petra Rutten, directeur Maatschappelijke ontwikkeling Proper Stok, zijn genomineerd voor de titel van DWIRE Vastgoedvrouw 2011. Tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE op donderdag 24 november 2010 in Lantaren Venster in Rotterdam zal de jury bekend maken wie de Award – Vastgoedvrouw 2011 – zal ontvangen.

Iedereen werkzaam in het (commercieel) vastgoed heeft tot 28 oktober a.s. de mogelijkheid om op één van de kandidaten te stemmen. Kijk daarvoor op www.dwire.nl hoe leden en niet-leden hun stem kunnen uitbrengen.

Voor de 5e achtereenvolgende keer organiseert DWIRE de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. De jury bestaat dit jaar uit Jenny Vermeeren, regiodirecteur Woonstad Rotterdam en winnaar Vastgoedvrouw 2010, Lilian ter Doest, commercieel directeur bij Annexum, Sophie van Baasbank, advocaat bij het Ministerie van Financiën en Renske Miedema, makelaar en taxateur bij Miedema Makelaardij.

De jury heeft uit de lijst van nominaties drie kandidaten geselecteerd op grond van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, aantoonbaar financieel succesvolle resultaten vastgoed, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, carrièreverloop, organisatietalent, ambassadeurschap, persoonlijkheid, goede reputatie en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen.

Reacties