Johan de Vries neemt leiding Drees & Sommer Netherlands

Met ingang van het nieuwe jaar zal Johan de Vries de volledige leiding nemen over projectmanagement- en adviesbureau voor vastgoed en infrastructuur Drees & Sommer Netherlands.

De Vries begon in november 2015 als directeur bij BOAG en werd na de fusie met Drees & Sommer medio 2020 één van de managing directors van Drees & Sommer Netherlands en associate partner in de Drees & Sommer-organisatie. Belangrijkste focus voor de komende jaren ligt voor De Vries op de stabiele groei van de Nederlandse organisatie. Daarnaast is de profilering van Drees & Sommer in de Nederlandse markt als kennispartner met een schat aan zowel nationale als internationale kennis en expertise een speerpunt voor De Vries.

Michel de Haan, managing director van Drees & Sommer Netherlands en partner in de Drees & Sommer-organisatie, zal per januari Drees & Sommer verlaten en zich richten op nieuwe uitdagingen. In 2017 heeft Drees & Sommer Procore overgenomen, het bedrijf van De Haan. Hij is sindsdien één van de drijvende krachten geweest in de Nederlandse organisatie, naast zijn verantwoordelijkheid voor de United Kingdom, Nordics en België. Na de fusie met BOAG had De Haan een grotendeels internationale rol, gericht op overnames en acquisities in Europees verband.

De Vries laat zich in zijn functie bijstaan door een ervaren managementteam met Esther Akkerman-Dwars (Sector Leader Healthcare), Omid Alizadeh (head of building performance), Daphne Gielesen (head of UX & workplace consulting), Elger Groenland (head of real estate eonsulting), Leanne Ruitenbeek (manager corporate units) en een nieuw te benoemen senior HR business partner.

Reacties