Regulering middenhuur: Met deze tips en tricks kan je snel boven de 187 punten komen

Tijdens het VJ-congres Regulering Middenhuur werd niet alleen naar de slechte kant van de regulering gekeken, maar ook hoe partijen er hun voordeel uit kunnen halen. Sander Balk van Keemink Vastgoed gaf tips en tricks over hoe je met kleine aanpassingen snel boven de 187 WWS-punten kunt komen: ‘Houd het simpel en kijk waar er mogelijkheden zijn.’

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Stefan Van Eijkern

Dit vind ik toch discutabel: “Kies voor natuurlijke ventilatie via luchtkleppen of roosters in plaats van een mechanische ventilatie”.

Wij hebben nu te maken met natuurlijke ventilatiekanalen die eigenlijk slecht vocht afvoeren. Hierdoor blijft er meer vocht in de woning, waardoor je extra moet stoken om het warm te krijgen. Ik zie overstappen op mechanische ventilatie dus als een verbetering.

Geplaatst op 19 december 2022 om 16:17Laatste nieuws