Broersma Bedrijfsmakelaardij wint award Valad Property Group

Vastgoed investment manager Valad Property Group heeft op 29 september de Benelux Broker of the Year Award uitgereikt. De ceremonie vond plaats op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.

Met deze Award geeft Valad uitdrukking aan het belang dat zij als organisatie hecht aan de samenwerking met haar makelaars. De Award vormt een onderdeel van de jaarlijkse (internationale) beoordeling met als doel voor alle objecten in de portefeuille de best mogelijke makelaars teams samen te stellen.

Erik Reijn nam namens Broersma Bedrijfsmakelaardij uit Amsterdam de Award in ontvangst. “De award is toegekend op basis van kennis van de Valad portefeuille, proactiviteit, hands-on approach evenals het aantal verrichte transacties“, legt Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux, uit. “Het team van Broersma Bedrijfsmakelaardij heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een deel van onze portefeuille. De creatieve oplossingen, uitgebreide kennis van de gebruikersmarkt en het inspelen op de hoge eisen die huurders stellen, hebben bijgedragen aan de goede resultaten. Wij hebben ondervonden dat intensief samenwerken met onze makelaars in deze markt cruciaal is om succesvol te zijn.”

Erik Reijn: “Een mooie waardering van Valad Property Group voor ons kantoor. Hiermede wordt nogmaals bevestigd dat de kracht van een lokale makelaar nog steeds voor iedere opdrachtgever van belang is. Ik ben blij met de behaalde resultaten welke mede tot stand zijn gekomen door de goede samenwerking met opdrachtgever.”

Valad Europe heeft in het boekjaar 2010/2011 meer dan 1 miljoen m2 aan bedrijfsruimte verhuurd via ca. 1,500 transacties. Dit komt neer op een gemiddeld zo’n 30 transacties per week.

Reacties