Neprom vreest vertraging en afstel nieuwbouwprojecten door middenhuurregulering

De Neprom verwacht vertraging of zelfs afstel van nieuwbouwprojecten door de regulering van de middenhuur. Dat meldt de belangenvereniging van projectontwikkelaars in een reactie op de middenhuurplannen van minister De Jonge.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Ivo Baal

Iets met rode draad in het beleid van HdJ.
WOB verzoeken hebben inzage gegeven in het actief blokkeren van uitbreiding IC-bedden ten tijde van ‘u weet wel’. Mails van de man zelf aan zijn ministerie geven zwart op wit inzage.
Dezelfde man stuurt nu de woningvoorraad aan.

Geplaatst op 12 december 2022 om 13:03


Bart Harts

Wat een slap verhaaltje van deze mevrouw Uitzetter. Uit alles blijkt dat dit overheidsbeleid vooral bedoeld is om de vastgoedsector zoveel mogelijk (financieel) te beschadigen, niet om de huurders te beschermen. Jammer dat deze mevrouw de kans laat liggen om de zaken te benoemen zoals ze zijn; namelijk dat we hier te maken hebben met socialistisch en zelfs communistisch beleid, waarbij het doel is de Nederlandse beleggers in vastgoed uitvreten roken.

Geplaatst op 13 december 2022 om 11:50


Dossier Regulering middenhuur

Laatste nieuws