Peter van Dijk Projects & Investments koopt winkelcentrum De Vlinder in Emmen

Een Duitse vastgoedbelegger heeft Winkelcentrum De Vlinder in Emmen verkocht aan hoogwaardig projectontwikkelaar Peter van Dijk Projects & Investments.

Het overdekte winkelcentrum, gelegen in het hart van Emmen, werd gebouwd in 1972 en zal worden getransformeerd tot een nieuw woonwinkelcomplex. Met een totale winkelvloeroppervlakte van ca. 10.200 m² zijn er verschillende winkels gevestigd zoals onder meer H&M, Xenos, Douglas en Hans Anders. Daarnaast beschikt de locatie ook over een woontoren met 10 appartementen. Het winkelcentrum krijgt een complete make-over, zo gaat het dak van de overdekte passage en krijgt de straat dezelfde uitstraling als de rest van het Oude Centrum.

Verkoper is commercieel geadviseerd door Hulshof Makelaars. Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus heeft als notaris opgetreden. Koper Peter van Dijk Projects & Investments is tijdens de transactie technisch geadviseerd door Van den Bos Vastgoed, juridisch door Yspeert Advocaten en commercieel door KroesePaternotte. Reacties


Laatste nieuws