Annexum zoekt beleggers voor nieuw winkelfonds

Participatiefondsaanbieder Annexum is gestart met het werven van beleggers voor nieuwe winkelvastgoedfonds Winkelhart Lelystad CV.  Particuliere beleggers kunnen vanaf €50.000 instappen en het verwacht direct rendement bedraagt 7,1% per jaar.

Het fonds belegt in het laatste nieuwe winkelblok (7.300 m2) dat deel uitmaakt van de complete vernieuwing van het stadshart in Lelystad. Met de voltooiing van het laatste deel komen er onder andere winkels als iCentre, Wibra, Xenos, Intertoys, Bristol, Jack & Jones, Dolcis en Manfield bij. Deze winkels maken onderdeel uit van deze beleggingspropositie die tevens geschikt is voor aanwending van een herinvesteringsreserve.

Het winkelblok maakt deel uit van het masterplan Lelystadshart waar de Gemeente Lelystad enige jaren geleden mee begonnen is. ASR Vastgoed Ontwikkeling heeft in de afgelopen jaren op het Wisselplein circa 22.000 m2 winkelruimte, een bibliotheek, 100 appartementen en een parkeergarage met 675 parkeerplaatsen gerealiseerd. Door deze ontwikkeling is een volledig nieuw winkelgebied ontstaan waar publiekstrekkers als H&M, The Sting, Esprit, New Yorker, La Place zich reeds hebben gevestigd.

 Reacties


Laatste nieuws