Luisteren naar de wensen van investeerders leidt bij Mogelijk tot een nieuwe hypotheekvorm

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat gaat ook op voor de vastgoedinvesteerder. Met Miranda Landkroon en Brechtje van Miert van Mogelijk Vastgoedfinancieringen sprak Vastgoedjournaal over het belang van luisteren naar de wens van de investeerder en hoe dit heeft geleid naar een nieuwe, derde, financieringslijn binnen het relatief jonge Mogelijk.

Sinds de oprichting heeft Mogelijk Vastgoedfinancieringen aan de wieg gestaan van de financiering van ruim 4.100 objecten en is het team goed op weg om €1 miljard aan financieringen op hun conto te schrijven. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het brede netwerk van particuliere investeerders die iedere dinsdag om 11:00 uur achter de pc zitten om een vastgoedfinanciering te claimen of er een optie op te nemen. Mogelijk heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn en dat heeft ertoe geleid dat beleggers nu ook kunnen beleggen in een nieuw product: het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Het fonds, waarvan Miranda Landkroon sinds 1 september de fondsmanager is, is een optie die voorziet in een groeiende behoefte vanuit de investeerders. “Investeren in vastgoedfinancieringen is een goed alternatief voor andere spaarvormen zoals banksparen, opties en aandelen of zelf vastgoed aankopen. Wij horen van investeerders dat zij behoefte hebben aan diversiteit, spreiding, gemak, ontzorging én een stabiel rendement. En met name op het gemak en ontzorging haken hier met het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds op in”, vertelt de nieuwe manager. “Investeerders die om wat voor reden dan ook niet iedere dinsdag achter de pc willen zitten om stipt om 11:00 uur een interessante vastgoedfinanciering te claimen maar toch willen investeren en de zekerheid willen hebben van het eerste recht van hypotheek, kunnen vanaf nu bij ons vanaf €100.000 participeren in een hypothekenfonds.” Lees verder.



Reacties


Laatste nieuws