OSRE viert tienjarig jubileum met benefietlunch in teken van innovatie

Vastgoed IT-specialist OSRE organiseerde maandag een benefietlunch in teken van innovatie om haar tienjarig jubileum te vieren. Jort Kelder vroeg, namens gastheren Thomas&Thomas, vastgoed prominenten naar de huidige stand van innovatie in de markt. Ook werd er maar liefst €42.100 geld opgehaald voor humanitaire organisatie Right to Play, in ontvangst genomen door ambassadeur en voormalig boksster Nouchka Fontijn. 

De benefietlunch, in Capital-C Amsterdam, was een initiatief van OSRE om haar tienjarig jubileum te vieren. Gastheren (Jurjen) Thomas&Thomas (Zwart) gebruikten de gelegenheid om, net als zij afgelopen zes jaar onverminderd deden in de befaamde oranje Kever, aandacht te vragen voor innovatie. Na een terugblik op tien jaar innovatie, jaagde Jort Kelder de discussie aan onder de eregasten uit de Kever en andere vastgoed prominenten over de huidige stand van innovatie en oplossingen voor de toekomst. De conclusie? Innovatie valt, staat en begint bij vertrouwen en samenwerking tussen overheid, ontwikkelaar en eigenaar van het vastgoed. Als dat er is, kan innovatie versnellen. Vast staat dat de sector digitaler is geworden, maar we zijn er nog lang niet.

Goede Doel
Ook werd er met een veiling maar liefst €42.100,- opgehaald voor Right to Play. Founding Partner Jurjen Thomas vroeg tijdens zijn eerste Rally in de oranje Kever en mascotte van OSRE al aandacht voor het humanitaire doel. Nu haalde hij samen met het publiek dit mooie bedrag op met de veiling. De cheque werd in ontvangst genomen door ambassadeur en voormalig bokskampioene Nouchka Fontijn. De opbrengst gaat naar de Save her Seat campagne. “Van dit bedrag kunnen we 1200 meisjes terug naar school sturen in achtergestelde gebieden. Echt een fantastische opbrengst met dank aan Thomas&Thomas en het publiek,” zegt Nouchka Fontijn.Reacties


Laatste nieuws