VolkerWessels samen met Aliantus Living in ontwikkeling zorgcomplexen

Aliantus Living en ZorgID, onderdeel van VolkerWessels, hebben een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend om binnen vijf jaar een zestal vastgoedcomplexen te ontwikkelen met huurappartementen voor bewoners vanaf 75 jaar.

“Het aanbod van hoogwaardige huisvesting voor senioren is op dit moment nog zeer beperkt terwijl de vraag toeneemt. De samenwerking met ZorgID maakt het voor Aliantus Living mogelijk een snelle groei te realiseren”, aldus Carel de Vries, directeur van Aliantus Living BV.

“De plannen van Aliantus Living sluiten perfect aan op de marktvisie van ZorgID. Onze kennis van zaken zal een belangrijke rol spelen bij de realisatie in de komende jaren van een aanzienlijk aantal Aliantus vestigingen in het land” zegt Rob Goossens, directeur van ZorgID.

Aliantus Living stelt zich ten doel excellente, stijlvolle huurappartementen te ontwikkelen voor mensen in hun vierde levensfase. Daartoe wil Aliantus Living kleinschalige, moderne gebouwen realiseren met comfortabele huurappartementen waarin de bewoners uitstekende service en toegewijde zorg binnen handbereik hebben. Aliantus Living richt zich op bewoners vanaf ongeveer 75 jaar met een somatische of een psychogeriatrische zorgvraag.

ZorgID, onderdeel van VolkerWessels, heeft jarenlange ervaring in zorg, vastgoed en gebiedsontwikkeling. ZorgID bedenkt en ontwikkelt woon- en zorgconcepten. ZorgID is deskundig in het combineren van (luxe) wonen met zorg en is van oudsher een gekende partij in de markt voor ouderenhuisvesting.
Reacties


Laatste nieuws