Verbeteringen maken aanbodsite tot meest volledige en actuele zoekmachine

De zoekmachine van www.debedrijfsmakelaar.nl waarop het complete aanbod aan commercieel vastgoed in Nederland wordt gepresenteerd heeft een aantal grote verbeteringen doorgevoerd waaronder een nieuwe homepage. Zo hoeven vastgoedadviseurs en beleggers hun aanbod nog maar slechts één keer online in te voeren op hun eigen site waardoor dit nieuwe aanbod direct getoond wordt op www.debedrijfsmakelaar.nl en Vastgoedjournaal.

“Dat is efficiënt, effectief en tot 31 december 2011 helemaal gratis voor alle leden. Wij lezen dagelijks uw aanbod op afstand uit van uw eigen website via een XML-feed. Zo zijn we altijd actueel en kost het geen extra invoerwerk. Ook nieuwe leden die zich tot 1 december 2011 aanmelden, kunnen hiervan profiteren”, zegt Bert Mulder, directeur van debedrijfsmakelaar.nl.

Debedrijfsmakelaar.nl onderscheidt zich onder andere door de diversiteit in het aanbod. Zo hebben ook enkele grote woningbouwcorporaties zich hierbij aangesloten als partner: Woonstad Rotterdam (Havensteder.nl) en De Woonplaats uit Enschede.

Mulder: “Om de dienstverlening verder te verbeteren is de homepage van de website van debedrijfsmakelaar grondig vernieuwd en wordt de zoekmachine doorlopend geoptimaliseerd. En dat is gunstig voor zowel vraag als aanbod. We zien vooral een toename in het aantal ingevoerde zoekopdrachten door bezoekers.”

Om het innovatieve karakter van de zoekmachine van debedrijfsmakelaar.nl te onderstrepen kunnen leden – de partijen die het aanbod aanleveren voor de site – YouTube-filmpjes koppelen aan hun panden om de vindbaarheid door de zoekers – de eindgebruiker – te vergroten.

Op de site van Vastgoedjournaal is het aanbod van debedrijfsmakelaar te vinden onder ‘Aanbod’ in de menubalk.

 

Reacties