Residentie met 32 zorgappartementen opgeleverd in Ouderkerk aan de Amstel

De Belgische belegger Care Property Invest heeft het project Villa Ouderkerk’ in Ouderkerk aan de Amstel opgeleverd. Het project betreft een zorgresidentie voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte en omvat 32 woonzorgappartementen die tussen circa 32 m2 tot 52 m2 groot zijn De totale investeringswaarde is circa € 9,6 miljoen.

De residentie wordt exploiteerd door Korian Nederland op basis van een nieuwe langetermijnhuurovereenkomst van het type 'triple net', met een looptijd van minimum 15 jaar (verlengbaar en jaarlijks indexeerbaar) en genereert vanaf vandaag dan ook bijkomende inkomsten voor de Vennootschap.

Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest: “Wij zijn verheugd om met de oplevering van dit project, goed voor een totale investeringswaarde van circa € 9,6 miljoen, het aandeel operationele projecten in onze zorgvastgoedportefeuille, en dus bijgevolg ook onze stroom aan huurinkomsten, te vergroten. Dit zorgcomplex werd gebouwd volgens de laatste normeringen en met de meest recente technieken inzake duurzaamheid waardoor het als state-of-the-art beschouwd mag worden.” 

 



Reacties


Laatste nieuws