Troostwijk Real Estate expandeert in Duitsland

Vastgoedadviseur Troostwijk Real Estate heeft zijn team in Frankfurt am Main (Duitsland) uitgebreid met Mr. Maarten Fijnaut. De uitbreiding van het Real Estate team in Duitsland past binnen de strategie van Troostwijk om zich als Europese dienstverlener in de vastgoedmarkt te positionieren.

Maarten Fijnaut heeft na zijn Master Privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht de studie Vastgoedeconomie (Immobilienökonomie -IREBS) aan de International Real Estate Business School, verbonden aan de Universiteit van Regensburg, afgerond. Met de aanstelling van Maarten Fijnaut versterkt Troostwijk Real Estate haar competentie als cross-border-specialist voor de Duitse en Nederlandse vastgoedmarkt, in het bijzonder voor investeerders en banken.

De experts van Troostwijk Real Estate in Duitsland hebben hun achtergrond in financiën, waarderingen en duurzaamheid. Zij zijn reeds enige jaren verbonden aan de HypZert, de RICS en BREEAM. Troostwijk Real Estate heeft zowel in Nederland als ook in Duitsland het certificaat “regulated by RICS”.

Troostwijk Real Estate en Roux Deutschland GmbH zijn dit jaar wederom van 4 tot en met 6 oktober 2011 aanwezig op de EXPO REAL in München op de gezamenlijke stand van de Hypzert GmbH in hal A1.430.

 

John Kerkhoven

Reacties