Vastgoed-Auctions.nl gaat samenwerking aan met Shirley Kneepkens makelaardij

Shirley Kneepkens makelaardij gaat als eerste makelaar in Noord-Brabant op grote schaal woningen per opbod verkopen. Hiervoor is zij een samenwerking aangegaan met Vastgoed-Auctions.nl, via dit verkoopplatform kunnen geïnteresseerden transparant een bod op een woning uitbrengen. Deze verkopen staan onder toezicht van een notaris en verlopen daardoor eerlijk en veilig.

Op deze wijze kunnen woningzoekende vanaf een bodemprijs zelf aangeven wat zij bereid zijn te betalen voor een woning. De deelnemende woning worden met een scherpe vanafprijs in de markt gezet, deze vanafprijs is het bedrag waar vanaf de biedingen kunnen starten. Hierdoor kan een woning onder de aandacht worden gebracht van een veel grotere doelgroep, waardoor er meer geïnteresseerden zullen zijn.

De koop vindt vervolgens plaats onder de normale voorwaarden en gebruikelijke voorbehouden, zoals voorbehoud van financiering. Ook krijgt u als particuliere koper 3 dagen bedenktijd.

De eerste twintig woningen zullen op 25 september per opbod verkocht gaan worden. Die zijn te vinden op de website van Shirley Kneepkens makelaardij (www.shirleykneepkens.nl).

Vastgoed-Auctions.nl is marktleider op het gebied van vrijwillige internetveilingen van onroerend goed en stelt de makelaar hiermee in de gelegenheid om met een onafhankelijke verkoopplatform, woningen sneller verkocht te krijgen voor de beste marktprijs. Meer informatie over deze nieuwe manier van verkoop is te vinden op www.vastgoed-auctions.nl of tel. 0412-85 12 18.Reacties


Laatste nieuws