JEX huurt 15.000 m² kantoorruimte in oud-Unilever-gebouw De Brug in Rotterdam

JEX Technology Group B.V. verhuist naar kantoorgebouw De Brug in Rotterdam. Het innovatieve techbedrijf met focus op software en diensten voor flexibele arbeid, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met MVGM Property & Asset Management die namens Wisdom (Brug&Kade) B.V. optreedt.

De Brug was jarenlang het hoofdkantoor van Unilever Bestfoods Nederland. De multinational besloot echter het hoofdkantoor te verplaatsen naar het Verenigd Koninkrijk.

JEX huurt het hele kantoorgebouw met een oppervlak van ca. 15.000 m². De verhuizing staat gepland voor medio volgend jaar, maar JEX heeft nu al tijdelijk een groot aantal medewerkers in het bijbehorende gebouw De Kade gehuisvest. De verhuizing faciliteert en onderstreept de aanhoudende exponentiële groei van het nog jonge en ambitieuze bedrijf. 

Nick Hillebrand, algemeen directeur en oprichter van JEX: “De explosieve groei van JEX maakte ons huidige kantoor al binnen een paar maanden na onze intrek te klein. We zijn al snel op zoek gegaan naar een nieuwe werkomgeving waar we langer door kunnen groeien, onze ambities waar kunnen maken en waar we midden in de maatschappij staan. De Brug geeft ons hiervoor de ultieme uitgangspositie in de stad waar we thuishoren en waar we deel van uitmaken: Rotterdam”.

Pascale Volder, verantwoordelijk voor het Rotterdamse agency team van JLL: “De verhuizing van JEX naar De Brug is fantastisch nieuws. Voor JEX uiteraard, maar zeker ook voor de stad Rotterdam en het te ontwikkelen gebied. Het is een extreem ondernemend jong bedrijf dat staat voor verbinding, energie en lef. Zij zijn alleen al daarom de beste gebruiker voor deze locatie in het meest zichtbare en unieke gebouw in de skyline van Rotterdam."

Ruben de Koning, managing director van MVGM Property & Assetmanagement, namens verhuurder verantwoordelijk voor het assetmanagement en technisch en administratief beheer van het gebouw: “De verhuur van het gehele Brug gebouw aan JEX is instrumenteel voor de verwezenlijking van de strategie voor Brug & Kade. Wij zijn dan ook bijzonder content met de komst van JEX mede gezien hun ambitie en visie. In het naastgelegen Kade gebouw is thans nog mooie ruimte beschikbaar."

De Brug is een modern en duurzaam kantoor met energielabel A en een eigen wko-installatie onder het gebouw. De Brug wordt de komende maanden gerenoveerd om nieuwe huurder JEX optimaal te faciliteren.

Verhuurder Wisdom (Brug&Kade) B.V. is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door JLL, in collegiale samenwerking met Briq en Colliers. MVGM Property & Asset Management is verantwoordelijk voor het Asset management en het technisch en administratief beheer van het gebouw.
 

Reacties