EXPO REAL: De markt zit totaal op slot, er komen zware tijden aan

De vastgoedmarkt zit op slot, is de conclusie van VJ na een bezoek aan de EXPO REAL in München. De ene crisis volgt op de andere, van rente-, bouw- en energieprijsstijgingen tot inflatie en de oorlog in Oekraïne. Het maakt de markt onzeker. Beleggers wachten de storm af, want hoe nu verder? Een aantal constateringen van Vastgoedjournaal op een rij.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Sibrand Gratama

Blijft overeind dat we bouwen en investeren voor honderd jaar en het gaat om niet alleen om de woningen, ook om de integrale stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening, economie, duurzaamheid, mobiliteitstransitie (OV, nabijheid, 10 minutenstad, vestigingsklimaat, etc, etc. En dat met alle impact op hele regio's en ons land en de integrale grote opgaven in zijn totaliteit. Met elke miljard die je nu inboet op de investeringen in de binnenstedelijke opgaven, verlies je vele miljarden aan opbrengsten (baten) op de langere termijn, integraal gezien. De vele "zachte waarden" nog niet eens meegerekend.

Geplaatst op 7 oktober 2022 om 17:03



Laatste nieuws