Real Estate Talk: Mixed-Use-Districts, It’s the Mix that creates real Society

Op dinsdagmiddag 11 oktober organiseert Drees & Sommer een Real Estate Talk over de kansen en uitdagingen rond het actuele thema ‘Mixed-Use-Districts – It’s the Mix that creates real Society’.

Na succesvolle eerdere Real Estate Talks in Duitsland maakt onze internationale vastgoedbijeenkomst een internationale stop in Amsterdam. De Real Estate Talk is een hybride, Engelstalig evenement dat na aanmelding zowel live bij het World Fashion Center in Amsterdam als online gratis toegankelijk is.

It’s the Mix that creates real Society
Menselijke relaties creëren de samenhang in een stad. Daarom is het belangrijk om in locaties te voorzien die deze relaties mogelijk maken. Voor de realisatie van een geslaagd en breed gedragen project is het belangrijk om al bij de ontwikkeling van een nieuwe stadswijk rekening te houden met de verschillende gebruikersbehoeften en -eisen. In een levendige wijk kunnen we thuis zijn, kunnen we werken, zijn er voldoende mogelijkheden voor recreatie en cultuur, kunnen we gasten ontvangen en zijn de winkelvoorzieningen voor de dagelijkse behoeften aanwezig. Succesvolle wijkontwikkelingen laten zien dat de mix zorgt voor een levendige lokale gemeenschap en een herkenbare identiteit.

Paneldiscussie Mixed-Use-Districts
In een paneldiscussie met vastgoedexperts bespreken we aan de hand van enkele stellingen thema’s als klimaatneutraliteit, digitalisering en mobiliteitstransformatie in Mixed-Use-Districts; onderwerpen waarbij afstemming op sociale en politieke doelen van belang is in elke projectfase. We wisselen graag van gedachten wat er op korte, middellange en lange termijn te doen staat.

Live en online
De Real Estate Talk is een hybride evenement: bij te wonen bij het World Fashion Center in Amsterdam en tevens via een livestream wereldwijd toegankelijk.  Bezoekers aan het live evenement kunnen voorafgaand aan de bijeenkomst een interessante presentatie van ontwikkelaar MRP bijwonen over de plannen voor het World Fashion Center, een grootschalige mixed-use ontwikkeling. 

Meer informatie over het programma van de Real Estate Talk, de internationale impulssprekers en panelleden vindt u op de website van Drees & Sommer. Hier is ook de mogelijkheid te registreren voor de live of de digitale bijeenkomst.

Reacties