IVBN: 'Focus op de lange termijn; tijdelijke contracten alleen als daartoe noodzaak bestaat'

IVBN neemt op 13 september aanstaande deel aan het Ronde Tafelgesprek over de tijdelijke huurcontracten. Bekijk hier alvast de standpunten en de position paper die de vereniging hiervoor heeft opgesteld. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Rob Van de Steege

De populistische actie van PvdA en Christen Unie om ''huisjesmelkers'' aan te pakken blinkt wederom uit in het niet hebben van praktijkkennis. Mocht men dit voor elkaar krijgen dan verdwijnen in navolging van de eveneens populistische actie van onze Minister de Jonge aangaande de verhoogde beschermde huurgrens nog meer huurwoningen van de markt, Immers, de huisbazen gaan niet meer verhuren, wanneer haar opties en return on investment aan banden worden gelegd vwb vrije verhuur. Zij gaan hun bezit dan voor veel geld verkopen. Gevolg: veel duimpjes omhoog op de sociale media voor de actie, maar huurders worden gedupeerd, omdat zij nog minder kansen gaan krijgen om te gaan huren. Een averechts effect van wat men mi beoogt.

Geplaatst op 7 september 2022 om 16:28