Klaas Bosma volgt Aart Zandbergen op bij Reasult

Softwarebedrijf vanaf 2023 in handen van Planon

Klaas Bosma volgt per 1 januari 2023 CEO Aart Zandbergen op. Aart Zandbergen is één van de oprichters van Reasult en geeft sinds de start in 2000 leiding aan het software bedrijf. Klaas Bosma werkt sinds juni 2017 bij Reasult als Director Development & Operations en sinds begin dit jaar ook als Lead Solution Director. Zijn nieuwe titel wordt General Manager.

De behoefte aan alternatieven voor Excel was in 2000 aanleiding voor de start van Reasult, ontwikkelaar van vastgoedsoftware. Op Nyenrode ontmoet de ICT-ondernemer Aart Zandbergen mensen uit de vastgoedsector die hem vroegen of het ook anders kan. Aart Zandbergen had toen al een aantal ICT-bedrijven opgericht en start samen met ervaren professionals uit de vastgoedsector een bedrijf in vastgoedsoftware. Onder zijn leiding is Reasult de afgelopen 22 jaar aanzienlijk gegroeid en heeft een enorme leercurve doorgemaakt. Er was een ongekende start waarbij een aantal grote vastgoedontwikkelaars Reasult het vertrouwen gunde.

Naast software voor projectontwikkeling zijn in de loop van de tijd software voor Assetmanagement, Taxatiemanagement en Financiële Planning toegevoegd. In eerste instantie voor de Nederlandse markt, daarna volgden ook de Belgische, Duitse en Zwitserse markt een aantal jaren geleden.

Aart Zandbergen: ondernemend, zakelijk en vooral menselijk
Aart Zandbergen: “Ik draag vol vertrouwen het stokje over aan Klaas Bosma. Zijn enorme ervaring op de terreinen waar onze klanten continu bezig zijn hun processen, rapportages en resultaten te verbeteren maakt hem voor mij de ideale General Manager van Reasult.”

“Aart heeft de afgelopen jaren Reasult gebouwd tot een hele mooie organisatie en fijne plek om te werken. Ondernemend, zakelijk en vooral menselijk. In de afgelopen jaren hebben we een hele mooie propositie ontwikkeld met leidende producten en toonaangevende klanten. Op dat fundament bouwen we nu door met de productontwikkeling en het uitbreiden van de markt. De overname door Planon biedt Reasult de mogelijkheid om onze ambities versneld te realiseren. We breiden onze propositie uit met Property Management en maken gebruik van de ervaring en wereldwijde aanwezigheid. Ik zie er enorm naar uit om Reasult, als onderdeel van Planon, te leiden in deze nieuwe fase.” zegt Klaas Bosma.

Over Klaas Bosma
Klaas Bosma (foto inzet) heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van projectontwikkeling, portefeuillemanagement en financiële analyses. In zijn huidige rol is Klaas verantwoordelijk voor het verbeteren en verbreden van de dienstverlening naar klanten van Reasult, de aansturing van consultants en het integreren van softwareoplossingen. Vooral het ‘ontzorgen’ van klanten rondom de implementatie en het gebruik van de software was de afgelopen jaren het speerpunt. Voordat Klaas bij Reasult in dienst kwam was hij verantwoordelijk voor de afdeling account services bij CBRE. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Twynstra Gudde op het gebied van vastgoedeconomie en portefeuille optimalisaties, zowel voor aanbieders als eindgebruikers van vastgoed.

Per 1 januari 2023 wordt Reasult volledig eigendom van Planon. Reasult blijft als een zelfstandige onderneming opereren, onder eigen merknaam, onder de vlag van Planon. Het managementteam van Reasult ziet er vanaf 1 januari a.s. als volgt uit:
– Klaas Bosma, General Manager Reasult en Lead Solution Director Real Estate Management
– Jean Paul Vossers, Director Solutions and Services Real Estate Development
– Pierre Breuls, Software Development Director
– Bastiaan van der Mijl, Marketing Director
– Walter Wind, Sales Director.

Hoofdfoto: vertrekkend CEO Aart Zandbergen schudt de hand van zijn opvolger Klaas Bosma.Reacties


Laatste nieuws