Team Akro Consult versterkt met drie nieuwe medewerkers en kantoorhond

De afgelopen periode zijn maar liefst drie nieuwe medewerkers gestart bij diverse afdelingen binnen Akro. Hieronder stellen zij zich in enkele zinnen voor. Ook is het team uitgebreid met kantoorhond Sky, die ook iets meer over zichzelf vertelt. 

Lisanne Aalsma (Senior Juridisch Adviseur)
"Na mijn HTS-bouwkunde ben ik gaan werken bij zowel bouwkundige als civiele aannemers. Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen heb ik een avondstudie Rechten in Leiden, specialisatie Bouwrecht, gedaan. Als directievoerder UAV heb ik op grote bouw – en civiele projecten gewerkt, voor gemeentes en corporaties. De goede werksfeer en collegialiteit waren voor mij de reden om voor Akro te kiezen, gecombineerd met verscheidenheid aan vraagstukken waar ik mijn kennis en kunde goed in kan toepassen."

Jeroen van de Merwe (Adviseur)
"Deze maand ben ik bij Akro Consult gestart als adviseur en procesmanager vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Ik ben blij dat ik bij Akro ga beginnen en mijn werkveld kan verbreden en kennis verdiepen. Graag breng ik mijn ruime ervaring in als bedrijfsadviseur en locatieontwikkelaar in de vrijetijdsector bij de transformatie van o.a. recreatieterreinen."

Max Tuynman (Afstudeerstage)
"Voor de zomer ben ik begonnen bij Akro Consult als afstudeerder (TU Delft) voor mijn onderzoek naar de toekomstwaarde van, en effectief beleid voor Unsolicited Proposals voor Nederlandse gemeentes. Daarnaast werk ik nu samen met enthousiaste en scherpe collegae aan uitdagende projecten, en doe ik waardevolle kennis op ter ondersteuning van mijn onderzoek. Ik kijk er naar uit de komende tijd verder aan mijn onderzoek te werken en bij te dragen aan de uitdagende opdrachten van Akro!"

Sky ‘Woef’ (Kantoorhond)
"Afgelopen jaren heb ik met veel plezier mijn taken voor mijn baasje uitgevoerd, maar het werd tijd voor een nieuwe stap. Vanaf augustus verzorg ik nu alleen niet thuis de dagelijkse wandelingen, maar draag ik ook tijdens kantooruren bij aan het geluk van de Akro-ers. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de vitaliteit van mijn Akro-collegae door af en toe met ze op stap te gaan bij de lokale groenstroken."

Nieuwe website
'De Kracht van Samen'; onder die titel publiceerde Akro Consult haar nieuwe website. Patrick Esveld: “Samenwerking tussen overheden onderling en tussen markt en overheid wordt de komende periode alleen maar belangrijker. Alleen samen kunnen we de komende uitdagingen in vastgoed- en gebiedsontwikkeling aan. Of het nu gaat over de versnelling van (betaalbare) woningbouw, verduurzaming van de gebouwde omgeving of organisatie van zorgvuldige tenderprocedures. Complex, risicovol of ingewikkeld, wij spelen graag een rol in het verder brengen van de opgaves van nu”

Op www.akroconsult.nl is aandacht voor alle werkvelden waarin Akro Consult werkt. Daarnaast kom je meer te weten komen over Akro Finance en Akro Legal en wat wij zoal doen. Of neem een kijkje bij de lopende tenders via ons tenderplatform.

Foto ter illustratie.

Reacties