Ruim half miljoen m2 aan glastuinbouwbedrijven online geveild

Eind deze maand, op 28 en 29 september, organiseert vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff in opdracht van belanghebbenden een opmerkelijke vrijwillige online veiling van negen glastuinbouwbedrijven gelegen in de regio’s Oostland, Westland, Koekoekspolder en Noord-Limburg. In totaal gaat het om ruim 530.000 m2.

Volgens DTZ wordt er voor elke locatie een kijkdag georganiseerd.  Op 12 september aanstaande vindt een informatie-bijeenkomst plaats in Bleiswijk waar een toelichting over het veilingproces wordt gegeven. Geïnteresseerde kopers kunnen online meer informatie aanvragen over de te veilen locaties. Zij krijgen dan toegang tot de dataroom van de objecten met alle beschikbare relevante informatie.

Om mee te kunnen bieden, kan men zich vooraf registreren voor de veiling. De online veiling van de kavels vindt per opbod plaats op woensdag 28 en donderdag 29 september 2011. De gunningstermijn van deze veiling is vijf werkdagen. De bieder aan wie wordt gegund, ontvangt binnen deze periode bericht en is daarmee de koper.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022