Vladan Jankovic benoemd tot nieuwe CEO Interparking Nederland

Vladan Jankovic is per 16 augustus benoemd tot nieuwe CEO van Interparking Nederland. Hiermee neemt hij het stokje over van Rolf Oostendorp die besloten heeft zijn carrière een nieuwe richting te geven. Met de komst van Vladan is het directieteam compleet en klaar om de organisatie verder uit te bouwen en de groeiambities te realiseren.

Vladan Jankovic beschikt over ruime ervaring in het leiden van organisaties en was onder meer 7 jaar CEO van parkeerbedrijf P1 en is daarmee een bekend gezicht uit de parkeerwereld. Vladan heeft de ambitie om de groei van Interparking Nederland verder door te zetten. “Steden blijven ongekend populair en Interparking wil meegaan in de ontwikkelingen op het gebied van smart city en smart mobility. Wij verwachten hierin, als aanbieder van klantvriendelijke parkeeroplossingen, een grote rol in te kunnen spelen. Dit betekent onder meer dat wij de services in onze locaties verder uitbreiden en stappen blijven zetten in het ontwikkelen van milieuvriendelijke parkeeroplossingen waarbij de omgeving en de parkeerder centraal staan. Daarnaast willen wij onze producten en processen verder digitaliseren om onze klanten een nog fijnere beleving te bezorgen”.

Over Interparking
De Interparking Group, onder andere onderdeel van AG Real Estate en APG, houdt zich in heel Europa, al meer dan zestig jaar bezig met het ontwikkelen, kopen, huren en beheren van parkeergarages. Al vanaf de bouw van de eerste parkeervoorziening in Brussel (in 1958) hebben haar bezoekers hierbij centraal gestaan. Door deze sterke focus op de klant én het realiseren van kwalitatief hoogwaardige parkeerlocaties hebben zij een sterke marktpositie kunnen realiseren. Daarmee behoort Interparking tot een van de marktleiders op het gebied van parkeren in Europa en kom je hen tegen in meer dan 415 steden in negen Europese landen.

In Nederland opende Interparking in 1965 haar eerste parkeervoorziening in Rotterdam. Vanaf die tijd bouwen zij aan duurzame en innovatieve parkeervoorzieningen die bijdragen aan de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van de omgeving. De 127 parkeervoorzieningen in 35 steden kom je tegen in stedelijke centra, winkelcentra, toeristische trekpleisters, kantoorlocaties, ziekenhuizen en luchthavens.

Reacties