Drees & Sommer krijgt twee nieuwe medewerkers

Recentelijk zijn er bij Drees & Sommer Netherlands twee nieuwe medewerkers gestart. Niels Kom als projectmanager fit-out en Linda Verboom als nieuwe consultant.

Niels Kom, projectmanager fit-out
Niels heeft, voordat hij bij Drees & Sommer startte, ruime ervaring opgedaan als projectmanager bij diverse renovatie-, nieuwbouw- en fit-outprojecten. Hij houdt bij zijn projecten altijd de eindgebruiker van het gebouw voor ogen; voor hen wil hij een zo optimaal mogelijke omgeving creëren. Bovenop zijn bouwkundige kennis en ervaring heeft Niels de krachtige eigenschap dat hij het kritieke pad van zijn projecten snel en volledig in beeld heeft en goed overzicht behoudt. Niels vond in Drees & Sommer een organisatie waar hij door kan groeien en waar hij met collega’s samen aan een project werkt. 

Linda Verboom, consultant
Aansluitend aan haar afstudeerstage voor de studie Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam is Linda bij Drees & Sommer in dienst gekomen als (junior) consultant bij het technische team van Real Estate Consulting. Binnen dit team kan ze met diverse aspecten van de organisatie kennismaken en haar kennis verder verbreden. Linda heeft veel kwaliteit laten zien: ze heeft goed technisch inzicht, werkt heel gestructureerd en pakt snel zaken op. Zij heeft Drees & Sommer tijdens haar stage ervaren als leuke en leerzame organisatie en wil zich hier graag verder ontwikkelen.

Reacties