Nieuwe huurder voor The GRID Utrecht

APF International heeft een huurovereenkomst getekend met GITP B.V. en GITP Training & Opleiding B.V.. Zij huren per 1 augustus 2022 in kantoorgebouw The GRID, gelegen aan de Euclideslaan 251 te Utrecht. Het betreft de gehele derde etage van circa 1.110 m² v.v.o., alsmede 20 parkeerplaatsen.

GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state of the art assessment- en analytics tools. Hun strategisch en praktische digital en human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties. GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen ze door de kennis en ervaring van hun adviseurs optimaal te laten samenwerken met de door hen ontwikkelde digital tools.

Kantoorgebouw The GRID is voorzien van een A label, biedt goed indeelbare kantoorruimtes en is volledig gerenoveerd met gedeelde faciliteiten in het gebouw zoals meeting rooms, een bemande grab&go bar en een receptiebalie. Er zijn zonnepanelen geplaatst en maar liefst 30% van de parkeerplaatsen zijn elektrische parkeerplaatsen. Voor de verhuur is nog één etage beschikbaar, bestaande uit twee ruimtes van ca. 320 m² v.v.o. en 570 m² v.v.o. gelegen op de vijfde etage.

APF International werd bij deze transactie bijgestaan door CBRE, die het pand collegiaal in de verhuur heeft met Cushman & Wakefield en Waltmann. 

Reacties