UPDATE: Ter Doest aangesteld als commercieel directeur Annexum

Per 1 september treedt Lilian ter Doest (1964) als Commercieel Directeur toe tot de directie van fondsenaanbieder Annexum. Zij begon haar loopbaan bij Coopers & Lybrand (nu PwC) waarna ze verschillende Private Wealth Management functies vervulde binnen Mees Pierson/Fortis Mees Pierson. In 2007 werd ze aangesteld als Directeur Funding van Fortis Groenbank BV, gevolgd door de functie van specialist Groen bij ABN AMRO Groenbank BV. Tussen 2005 en 2009 schreef zij een maandelijkse column in de Telegraaf op zondag.

Huib Boissevain, CEO Annexum: “Annexum is trots dat zij ook in deze tijd een gezonde groei doormaakt. Focus op de klant is hierbij van het grootste belang. Wij zijn dan ook blij dat we ons kunnen versterken met een ervaren specialist op zowel structurering, Wealth Management en vastgoed.”

Ter Doest vult aan: “Ik ken Annexum uit mijn beginperiode bij MeesPierson waar ik direct betrokken was bij de plaatsing van participaties in Holland Casino CV. De goede naam en de groeipotentie die Annexum toen al had is in de daaropvolgende jaren alleen maar bevestigd. We zien de laatste jaren dat ook in de vastgoedsector relatiemanagement in combinatie met een sterk Sales- en marketingteam steeds meer op de voorgrond is komen te staan. Mijn voornemen is om de reputatie die Annexum op dit gebied heeft niet alleen te verstevigen maar tevens vastgoedbeleggingen aan te bieden die passen bij deze tijd en bij de behoefte van de klant.”

Lilian ter Doest is meester in de rechten en heeft jarenlange bancaire ervaring. Zij begon haar loopbaan als fiscalist bij Coopers & Lybrand (nu PwC). Na een overstap in 1994 naar MeesPierson heeft zij verschillende functies vervuld op het gebied van vermogensstructurering, Private Wealth Management en productontwikkeling bij deze private bank en haar rechtsopvolgers. In 2007 trad zij aan als Directeur Funding van Fortis Groenbank BV, gevolgd door een functie eind 2010 als Specialist Groen bij ABN AMRO Groenbank BV. Daarnaast was Ter Doest columniste bij dagblad de Telegraaf in de periode 2005 tot en met 2009. Zij schreef een maandelijkse column in de Telegraaf op zondag (pagina Over Geld) over vastgoed en later duurzaamheid. Momenteel is zij actief als bestuurslid van de INSEAD Sustainability Club Netherlands en de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022