Brecheisen Makelaars komt met nieuw woningconcept

Consumenten die een woning willen kopen, willen weten waar ze aan toe zijn. Wat kost de woning nu echt, met de notaris- en de overdrachtskosten? Brecheisen Woningmakelaars meldt Vastgoedjournaal dat zij om die reden gestart zijn met een nieuw concept: All Inclusive. Bij dit concept zijn de huidige koopsommen inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten.

Om kopers en verkopers van woningen sneller tot elkaar te brengen, biedt Brecheisen Makelaars in de periode van 1 september tot en met 15 oktober 2011 kopers van een bestaande woning of appartement de gelegenheid om All Inclusive aan te kopen. De overdrachtsbelasting en notariële leveringskosten komen dan, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, voor rekening van de verkoper.

Omdat speciale tarieven bedongen zijn bij een aantal financiële instellingen en notarissen is dit voor alle partijen interessant.

Brecheisen speelt met dit nieuwe concept verder in op de stimulans die de overheid gegeven heeft met de verlaging van de overdrachtsbelasting van 6 naar 2 procent per 1 juli van dit jaar. ‘Met het All Inclusive concept kunnen wij tot een sneller en beter verkoopresultaat van de woning komen’, aldus Marcel Arendsen, algemeen directeur van Brecheisen Makelaars. Hij verwacht dat de kosten van het kopen van een woning overzichtelijker worden voor de koper. Bovendien worden de koopsommen aantrekkelijker. Een aantal financiële instellingen geeft voor dit concept extra hypotheekrentekortingen. Daardoor profiteert de koper jaarlijks van een extra rentevoordeel en wordt de betaalbaarheid van koopwoningen verbeterd.

 Reacties


Laatste nieuws