Perry Sport tekent nieuw huurcontract op andere locatie in winkelcentrum

Perry Sport heeft een nieuwe 5-jarige huurovereenkomst getekend voor circa 1.100 m² op een nieuwe locatie, in het hart van winkelcentrum Amicitia aan de Stadsring te Amersfoort. Grontmij Vastgoedmanagement B.V. heeft de verhuurtransactie tot stand gebracht. De relocatie van Perry Sport is een belangrijk onderdeel in het verbeterplan voor het winkelcentrum.

Winkelcentrum Amicitia heeft een oppervlakte van circa 5.500 m² en is gelegen in de binnenstad van Amersfoort. De nieuwe eigenaar Zegwaard Beheer BV is, in samenwerking met de afdeling winkelcentrummanagement van Grontmij Vastgoedmanagement, bezig met de uitwerking van een nieuw plan om het winkelcentrum beter in de markt te zetten.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de resultaten van het Motivaction onderzoek. Motivaction heeft op basis van haar Mentality-model adviezen gegeven over de toekomstige branchering waarmee Amicitia een eigen doelgroep aan zich kan binden. Ook is advies gegeven ten aanzien van een bij deze doelgroep passende look and feel van het winkelgebied. Op dit moment is een belangrijk deel van het winkelcentrum verhuurd. Er wordt nog gezocht naar een geschikte kandidaat voor de oude Perry Sport unit (1.370 m²). Tevens zijn er nog een aantal kleinere units beschikbaar vanaf 70 m².

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022