Adelaer breidt uit met COO Dennis van der Donk

Het team van Adelaer is per 1 juli 2022 versterkt door Dennis van der Donk.

Dennis heeft ruim 27 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Hij is in 1995 gestart in het bankwezen als financieel adviseur en in 2004 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap als mede-eigenaar van een voor dat moment vooruitstrevende financieringsboutique in de particuliere advisering.

Na verkoop van deze onderneming in 2013 is Dennis de particulier en de ondernemer in privé blijven adviseren voor financiële vraagstukken en is dit gaan combineren met interim opdrachten. In de jaren die volgden heeft hij voor een breed spectrum van opdrachtgevers mogen werken; accountants, verzekeraars en banken. De opdrachten waren op diverse gebieden, variërend van pensioen- of financieel adviseur naar CDD / KYC-analist, bijzonder beheer en accepteren en beoordelen van complexe woonhuisfinancieringen in het intermediaire kanaal.

Dennis van der Donk
In 2001 heeft hij de leergang financiële planning en de CFP certificering (voorheen FFP certificering) behaald, om in 2003 ook zijn Master of Arts in financial planning af te ronden aan de TIAS Business University in Tilburg.

Binnen Adelaer zal Dennis zijn kennis en ervaring inzetten om de interne organisatie van de verschillende onderdelen bij Adelaer verder te professionaliseren en optimaal te laten samenwerken, verdere uitbouw en uitrol van het loanmanagementsysteem en tot slot ook de adviseurs nog meer in staat te stellen om hun klanten optimaal te adviseren en ontzorgen in het financieringstraject.

Reacties