Tulp Hypotheken verscherpt positie voor NHG-hypotheken met nieuw product

Met de introductie van de Tulp Riant Hypotheek biedt Tulp Hypotheken vanaf vandaag ook scherpe tarieven voor NHG-hypotheken. Met deze aanvulling op het assortiment kunnen adviseurs bij Tulp terecht voor een hypotheekoplossing voor elke klant.

De nieuwe Tulp Riant Hypotheek komt naast de eerder dit jaar gelanceerde Tulp Compleet hypotheek. Met deze nieuwe introductie zet Tulp Hypotheken de lijn voort die in 2018 is ingezet om zich steeds meer op specifieke doelgroepen te gaan richten. 

Tulp Hypotheken kiest vanaf haar start om samen te werken met professionele onafhankelijke hypotheekadviseurs die altijd de beste oplossing voor de klant zoeken. Om adviseurs oplossingen te bieden voor hun klanten, verbreedt Tulp Hypotheken haar productenpalet steeds verder. Hiervoor luistert Tulp goed naar de geluiden uit de markt. Of het nu gaat om starters met een NHG-lening, senioren, zelfstandigen of klanten die willen verduurzamen, Tulp heeft met de Tulp Compleet Hypotheek en nu de Tulp Riant Hypotheek een oplossing. En voor de adviseurs staat een team klaar van ervaren acceptanten die meedenken in oplossingen en proces.

Tulp Group
Tulp Hypotheken is onderdeel van Tulp Group, waar ook buy-to-let lender De Nederlandse deel van uitmaakt. Naast haar eigen merken, hebben ook Groene Hart Hypotheken en de neo-bank bunq hun hypotheekportefeuille ondergebracht op het platform van Tulp Group.  

Manager Marketing & Sales Martijn Couwenberg: “We zijn trots op de introductie van de Tulp Riant Hypotheek. Met het bericht van twee weken geleden dat we met OLB Bank een nieuwe funder op ons platform hebben, zien we voor Tulp Hypotheken een hele sterke basis om een succesvolle periode in te gaan.”  Reacties


Laatste nieuws