Nieuwe medewerkers Drees & Sommer Netherlands

Onlangs is het team van Drees & Sommer Netherlands verder uitgebreid: Kirill Gordon is toegevoegd aan het team van Real Estate Consulting (REC), Teun Manders aan het team van Building Performance. Wij stellen de beide nieuwe medewerkers graag kort voor.

Kirill Gordon werkt sinds 2014 als allround projectmanager bij Drees & Sommer. In Nederland is hij het team van REC komen versterken. Kirill heeft internationaal een schat aan ervaring opgedaan in zowel engineering- als consultingprojecten in uiteenlopende sectoren: Life Sciences, Industry, Chemistry en Residential. De grensoverstijgende aanpak van projecten spreekt hem erg aan. Bij Drees & Sommer Netherlands wil hij verdere expertise opdoen.

Teun Manders is gestart als projectmanager in het Building Performance-team. Teun heeft bijna twintig jaar werkervaring, waarvan circa tien als projectleider/projectmanager in het zorgvastgoed. Zijn kracht en uitdaging ligt met name bij het managen van complexe projecten of projecten in een complexe omgeving. Hij heeft voor Drees & Sommer Netherlands gekozen vanwege de enthousiaste ambitie en professionaliteit.  

Reacties