Mofadja Soorsma nieuwe General Counsel bij Blauwhoed

Mofadja Soorsma is in juni als General Counsel bij Blauwhoed gestart. Met haar analytische, sociale en doelgerichte karakter behartigt ze het liefst niet alleen zakelijke belangen, maar houdt ze bij juridische vraagstukken ook publieke belangen in het vizier. "Zo creëer je',  volgens Mofadja, "voor alle partijen meerwaarde want samen kom je verder."

Samen invulling geven aan gebieden en buurten en Nederland gezonder, gelukkiger en welvarender maken. Dat spreekt Mofadja erg aan bij Blauwhoed. De social impact die je als ontwikkelaar kan maken is enorm.

“Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten bij Blauwhoed in samenwerking met alle stakeholders. Van samenwerkingsverbanden tot gemeenten en toekomstige bewoners. De korte lijnen bij Blauwhoed spreken mij erg aan. Ik hou van een slagvaardige en wendbare organisatie want dan kom je tot oplossingen. Oplossingen die bijdragen aan het welzijn van de uiteindelijke gebruikers, daar word ik blij van”, vertelt Mofadja.

Mofadja is een ervaren vastgoedjurist en heeft hiervoor onder andere gewerkt bij Dream Industrial REIT, Merin Management en Loyens & Loeff. Haar opleiding Rechtsgeleerdheid met master Privaatrecht, heeft ze genoten aan de Universiteit van Amsterdam. “Bij de ontwikkeling van gebieden en projecten is haar ervaring van grote waarde om samenwerkingen optimaal te laten verlopen en goede afspraken te maken. Maar ook wat betreft corporate compliance houdt ze ons scherp”, vertelt Phillip Smits, algemeen directeur bij Blauwhoed. “We zijn blij met de komst van Mofadja.”

Reacties