Ingenieursbureau IOB lanceert vernieuwend ontwerpproces

Ingenieursbureau IOB heeft tijdens de Provada zijn vernieuwde aanpak bij het grotere publiek geïntroduceerd. Met die aanpak verbindt IOB alle vakdisciplines en verzorgt het de coördinatie tot een compleet technisch ontwerp in BIM.

Wat deze aanpak volgens IOB zo uniek maakt, is de zienswijze dat een optimaal technisch ontwerp meer is dan de som der delen. De beste technische oplossing van alle disciplines afzonderlijk moet immers ook nog op elkaar worden afgestemd. Een goed technisch ontwerp is dan ook altijd maatwerk.

Maar in de praktijk ligt de afstemming van alle disciplines vaak bij een architect, projectontwikkelaar of een bouwmanagementbureau. Vreemd vindt IOB. Wie kan immers beter de afstemming van alle disciplines borgen dan de technische experts zelf? Als ingenieursbureau met alle benodigde vakkennis onder één dak vindt IOB dat het beter kan. Daarom biedt IOB zijn klanten een vernieuwde aanpak die zich het beste laat omschrijven als een (kosten)efficiënt ontwerpproces met een naadloze afstemming van alle technische disciplines. Dit doet het ingenieuwsbureau voor projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Download hier de whitepaper van IOB.Reacties


Laatste nieuws