Hoe vastgoedeigenaren kunnen profiteren als de locatie van grond of gebouwen geschikt zijn voor buitenreclame

Wildstone helpt honderden vastgoedeigenaren in heel Europa aan extra inkomsten uit hun portefeuilles te genereren door overtollige grond aan te kopen voor hun digitale reclameborden van hoge kwaliteit. Eigenaren van grond langs snelwegen en andere locaties met veel verkeer in Nederland kunnen nu hun ongebruikte activa omzetten in extra winst.

Wildstone is Europa's grootste eigenaar van outdoor media-infrastructuur. Momenteel beheert het bedrijf meer dan drieduizend buitenreclamelocaties in Europa: van reclamemasten tot schermen op gevels. Het bedrijf is 12 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en is nu ruim 2 jaar actief op de Nederlandse markt. Wildstone reclamemasten zijn onder andere te vinden langs de A5 bij Amsterdam, de A16 bij Breda en de A6 bij Emmeloord.

Wat maakt een geschikte reclamelocatie?
Wildstone is o.a. op zoek naar meer locaties die geschikt zijn voor buitenreclamemasten. Het bedrijf richt zich op het uitbreiden van het aantal reclamemasten op zichtlocaties. Plaatsen waar veel mensen langskomen, zoals drukke snelwegen of intensief gebruikte pleinen.

Over het algemeen gaat de belangstelling uit naar de verwerving van ongebruikte terreinen, restterreinen in de buurt van bedrijfsgebouwen, van minimaal honderd of honderdvijftig vierkante meter.

Wildstone regelt het allemaal - zonder kosten - voor u
Wildstone's gespecialiseerde team zorgt voor alles, inclusief:

  • Deskundige hulp bij het identificeren van potentiële locaties voor reclame
  • Een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw potentiële reclamelocatie of die van uw klant
  • Een gespecialiseerd planningsteam voor het verkrijgen van bouwvergunningen
  • Het beheer van de bouw van nieuwe digitale reclameborden
  • Zorg voor het onderhoud van de reclamesite en de bijbehorende kosten

Wildstone beheert het, zonder enige kapitaalinvestering van uw kant. We zijn altijd op zoek naar meer locaties en bieden gratis, vrijblijvende taxaties.

Nu is de beste tijd om de potentiële reclamesites die u bezit of beheert te identificeren. Bezoek wildstone.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar contact@wildstone.nl om uw potentiële site te bespreken en te zien hoeveel extra inkomsten u zou kunnen maken.Reacties


Laatste nieuws