Datadriven vastgoedbeheer: de snelste weg naar een nieuwe huurder of koper voor je bedrijfspand

Welke bedrijven zijn op welk adres ingeschreven en sinds wanneer? Tot welke datum lopen de huurcontracten? Zijn er bedrijven die door een fusie of overname uit hun jasje groeien en hebben zij een nieuw bedrijfspand nodig?

Deze vragen houden vastgoedbeheerders en bedrijfsmakelaars dagelijks bezig. De antwoorden achterhaal je eenvoudig met datadriven vastgoedbeheer.

Welke bedrijven zijn potentiële huurders van een pand?
Bij Company.info hebben we veel vastgoedbeheerders en bedrijfsmakelaars als klant. Zij hebben 24/7 toegang tot de meest betrouwbare vastgoeddata. Met name de combinatie van verschillende soorten data is interessant. Daarmee ontdek je namelijk dat twee fuserende bedrijven straks samen 300 medewerkers hebben. Ook achterhaal je gemakkelijk dat dit fusiebedrijf straks een lab of een grote buitenruimte nodig heeft. In een jaarverslag vind je terug dat het huurcontract van een bedrijf met ruim 100 medewerkers binnenkort afloopt. Daarnaast weet je dat dit bedrijf nu nog in een verouderd bedrijfsverzamelgebouw, met een laag energielabel, gevestigd is. Dit bedrijf kan fors besparen op  energiekosten als het verhuist naar een moderner, energiezuiniger pand. En laat jij nou net zo’n pand in de aanbieding hebben.

Combinaties en verrijkingen van data realiseren unieke vastgoed triggers
Veel feitelijke inzichten die voorheen niet voor handen lagen, maakt Company.info beschikbaar door verschillende data in samenhang te analyseren. Zo worden data van de BAG, het Kadaster en het Handelsregister gecombineerd met jaarverslagen en bedrijfsnieuws uit meer dan 1500 nieuwsbronnen. Deze combinatie geeft nieuwe inzichten.

Gemakkelijk segmenteren en gericht zoeken met datadriven vastgoedbeheer
Vastgoedbeheerders en makelaars hebben veel soorten data nodig voor de dagelijkse werkzaamheden. Company.info brengt alle relevante informatie samen in één database. Hierdoor vind je gemakkelijk alle organisaties die voldoen aan jouw gewenste doelgroep kenmerken. Selecteren is mogelijk met kenmerken zoals branche, aantal medewerkers, nieuws over fusies en overnames of energielabel.

Ook is het mogelijk om organisaties te vinden door jaarverslagen en zakelijke artikelen te doorzoeken met relevante zoektermen. Denk bijvoorbeeld aan termen als ‘elektrisch rijden’ of ‘flexwerken’. Zo achterhaal je of een bedrijf elektrisch rijden stimuleert en dus of de aanwezigheid van laadpalen een belangrijk criterium is. Of dat een bedrijf is overgestapt op hybride werken, waardoor het voortaan nog maar 50% van de werkplekken nodig heeft. Met deze en andere unieke vastgoed triggers bieden wij onze klanten meer inzicht in potentiële klanten.

Krijg diepgaand inzicht in alle vastgoedobjecten van Nederland
Wil jij ook gemakkelijk de juiste huurder of koper voor je bedrijfspand vinden met behulp van betrouwbare data? Met Company.info krijg je toegang tot alle vastgoeddata die voor jou relevant is. Meer lezen over dit onderwerp? Bezoek de website van Company.info of neem contact met ons op via service@company.info.

Reacties