Business Controller Virin Poeran gestart bij Blauwhoed

Virin Poeran is in mei bij Blauwhoed gestart als Business Controller. Virin is op projectniveau en corporate niveau de spin in het web vanuit fiscaal en financieel perspectief. Met zijn ambitieuze en toekomstgerichte instelling wil hij graag maatschappelijke meerwaarde creëren door woon- en leefomgevingen met social impact te ontwikkelen.

Als sparringpartner bewaakt hij bij Blauwhoed de voortgang van projecten en adviseert hij vanuit bedrijfseconomisch perspectief. Zijn ervaring met vastgoed en projectontwikkeling kan hij hierbij direct inzetten. Na zijn opleiding Bedrijfseconomie is Virin nu bezig met de Registercontroller opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft hij vanuit verschillende zijden in het vastgoed gewerkt, waaronder bij een gemeente en een woningbouwcorporatie.

Virin vertelt: “Met mijn analytische vaardigheden maak ik financiële informatie inzichtelijk. Essentieel bij het haalbaar maken van projecten en het beheersbaar houden van bedrijfsrisico’s. Het mooie van vastgoed en projectontwikkeling vind ik dat je werk tastbaar wordt. Het geeft veel voldoening om te werken aan nieuwe woon- en leefomgevingen waarmee je verschil kan maken. Omgevingen die bijdragen aan het welzijn en het geluk van bewoners en gebruikers.”

“Ik ben zeer verheugd met de komst van Virin.”, zegt Ernst Peeman, financieel directeur bij Blauwhoed. “Met zijn planmatige aanpak en frisse blik kan hij onze informatiestromen optimaliseren. Ook bij de groei van Blauwhoed Investments speelt Virin een belangrijke bijdrage.”

Reacties