CBRE: Borrie & co tekent huurovereenkomst voor nieuwbouw in Amstelveen

Borrie & Co Accountants Belastingadviseurs heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor een nieuw kantoorgebouw in Amstelveen. Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van de nieuwbouwontwikkeling ‘BrandMeester’ bestaande uit circa 2.500 m² kantoorruimte verdeeld over drie lagen alsmede 24 woningen. Het project is ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling, onderdeel van Janssen de Jong Groep. Architectenbureau Hoogeveen heeft getekend voor het ontwerp van het gebouw dat gerealiseerd wordt aan het Keizer Karelplein. Het nieuwbouwproject dankt haar naam ‘BrandMeester’ aan de locatie, precies tussen het oude dorp van Amstelveen en het moderne Stadshart, waar voorheen de brandweerkazerne stond. Door de vernieuwde architectuur is het project, dat direct aan de op- en afritten van de snelweg A9 ligt, een opvallende verschijning.

Borrie & Co Accountants | Belastingadviseurs heeft een huurovereenkomst afgesloten voor circa 1.200 m² kantoorruimte. De verwachting is dat de dienstverlener op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, salaris- en financiële administratie, de ruimte in het vierde kwartaal van dit jaar in gebruik gaat nemen. In Nederland werkt Borrie & Co momenteel met meer dan 100 accountants en belastingadviseurs vanuit vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Hilversum. De vestigingen Amsterdam en Hilversum zullen tezamen gehuisvest worden in ‘BrandMeester’.

De verhuurder werd geadviseerd door Brockhoff Bedrijfsmakelaars. CB Richard Ellis trad op als adviseur van huurder Borrie & Co.Reacties


Laatste nieuws