Nieuwe medewerkers Drees & Sommer Netherlands

Het team van Drees & Sommer is verder uitgebreid met een aantal toppers. (Van links naar rechts op de foto:) Cagrihan Aslan, Rik de Rijcke, Sharda van Dijk en Nick Verhoeven. 

Cagrihan Aslan is gestart als projectmanager in het Building Performance team. Na zijn studie Bouwkunde en master Management in the Built Environment heeft Cagrihan ervaring opgedaan bij achtereenvolgens een ingenieursbureau, een ontwikkelende bouwer en bij de rijksoverheid. Als leergierige, ambitieuze en ondernemende ingenieur spreken de grote en zelfs internationale projecten en de ontwikkelmogelijkheden binnen Dreso hem zeer aan.

Rik de Rijcke versterkt als UX- & Workplace Consultant het UX-team. Rik rondde recentelijk zijn studie Industrieel ontwerpen en master Design for Interaction af. Hij ondersteunt nu allereerst het team bij de uitvoering van een gebruikersonderzoek en de vertaling van de behaalde resultaten naar een werkplekconcept. Rik vindt het belangrijk om andermans beweegredenen te begrijpen en die mee te nemen in zijn werk. Hij heeft voor Drees & Sommer gekozen omdat zijn visie op ‘het kantoor’ aansluit bij die van Dreso. Ook de ontwikkelkansen en de prettige sfeer op kantoor spraken hem direct aan.

Sharda van Dijk is opgeleid tot calculator en werkvoorbereider. Zij is bij Drees & Sommer begonnen in de functie van construction manager. Haar eerdere werkervaringen als technisch medewerker en werkvoorbereider kan ze in de dagelijkse praktijk goed gebruiken. In combinatie met haar leergierige en nieuwsgierige karakter en open houding verwacht zij bij Dreso veel te kunnen leren van de grote variatie aan projecten.

Nick Verhoeven versterkt in de functie van projectmanager het team van Building Performance. Na zijn opleiding Bouwmanagement en Vastgoed heeft hij in de praktijk bij een ander projectmanagementbureau een grote interesse ontwikkeld voor en enkele jaren ervaring opgedaan in maatschappelijk vastgoed. Nicks kracht ligt met name in het voortraject waarbij hij de kaders (mede) kan definiëren en in teamverband creatieve oplossingen kan vinden voor huisvestingsvraagstukken. Hij heeft voor Dreso gekozen onder meer voor de ontwikkelingsmogelijkheden én de prettige werksfeer.

Reacties