Eerste ‘UNDRESSED by Marlies Dekkers’ winkel in Nederland

In het centrum van Rotterdam heeft Marlies Dekkers haar eerste ‘UNDRESSED by marlies | dekkers’ winkel in Nederland geopend. Marlies Dekkers huurt circa 50 m² op de Meent 52, een van de populairste winkelstraten van Rotterdam.

De lingerieontwerpster heeft een nieuw en uniek winkelconcept ontworpen waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is. Het concept past perfect bij het coole en edgy gevoel van het merk. Gerecyclede sloophouten vloeren, kartonnen stoelen, pallets aan de muren en eco papieren tassen zijn enkele onderdelen die centraal staan. Daarnaast worden met de winkel goede doelen zoals Marlies Dekkers' borstkankercampagne MOVE gesteund.

Met het label ‘UNDRESSED by marlies | dekkers' worden de favoriete collecties opnieuw uitgebracht in nieuwe kleuren en prints met een betaalbaar prijskaartje. De sexy en hippe creaties werden eerder al gedragen door stijliconen als Lady Gaga, Victoria Beckham en Fergie.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie collegiaal begeleid door Blok Makelaardij en DTZ Zadelhoff.

Namens Marlies Dekkers is DTZ Zadelhoff op zoek naar meerdere locaties voor nieuwe vestigingen in onder meer Arnhem en Den Bosch.

Reacties