NSI roept aandeelhouders op voor bava over fusie VastNed O/I

Nieuwe Steen Investments nv roept aandeelhouders op hun stem uit te brengen over de fusie met VastNed O/I tijdens de buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) op 26 augustus 2011, omdat er tenminste door tweederde van de aandeelhouders gestemd moet worden om het besluit rechtsgeldig te laten zijn, maakt het bedrijf donderdag bekend.

Aandeelhouders moeten zich voor 19 augustus 2011 voor de bava aanmelden, maar kunnen tevens via de website van NSI een volmacht invullen. Mocht er geen tweederde meerderheid stemmen dan gaan er ongeveer 6 weken voorbij alvorens een nieuwe aandeelhoudersvergadering uitgeschreven kan worden.

Als extra stimulans stelt NSI een reis voor twee personen beschikbaar aan aandeelhouders die hun stem uitbrengen. De reis zal winnaars vrijdagochtend per vliegtuig naar Zurich brengen, alwaar men een samen met het management een bezoek brengt aan vastgoed van NSI. Daarna kunnen de prijswinnaars twee dagen zelf vrij besteden.

NSI is overgegaan tot de actie omdat het bedrijf zich realiseert dat aandeelhouders vanwege de vakantieperiode mogelijkerwijs moeilijker te activeren zijn.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022