Nieuw webinar: zo verhoog je de waarde van jouw vastgoed

24 mei van 10:00 tot 11:00 uur

Met de huidige energietarieven is er geen beter moment dan nu om je te verdiepen in wat zonne-energie voor jou en jouw vastgoed kan betekenen.

Om de transitie naar duurzame energie te stimuleren wordt tussen 28 juni tot en met 6 oktober 2022 de SDE++ subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) opengesteld. De subsidieregeling is een van de vele factoren die het interessant maken voor bedrijven om op het ongebruikte dakoppervlak een zonne-installatie te installeren. Ook de groene stroom – voor eigen gebruik en de opbrengst uit teruglevering – en het duurzaamheidsimago maken installaties op daken van vastgoed interessant voor kopers en huurders.

Maar wordt vastgoed met een zonne-installatie ook meer waard? Alex Muhring, CEO Zoncoalitie, zal tijdens een webinar op 24 mei van 10:00 tot 11:00 uur dieper ingaan op de business case van zon op dak voor commercieel vastgoed.

Deelname is gratis. Je dient je alleen wel vooraf te registreren. Dat kan door een mail te sturen naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. webinar: Zo verhoog je de waarde van jouw vastgoed.
Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

Meer lezen over het programma? Dat kan hier

Reacties