Building Connect: 'Connectiviteit in vastgoed mag nooit meer het ondergeschoven kindje zijn'

NDI ICT Solutions is al 20 jaar dé specialist op ICT-dienstverlening aan eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Om marktpartijen zoals gebouweigenaren, beleggers, investeerders, beheerders en flexibele kantoorconcepten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft NDI zijn ICT-diensten voor vastgoedeigenaars en gebruikers ondergebracht onder een nieuw label: Building Connect.

In 20 jaar is een hoop veranderd. De urgentie van goede en betrouwbare infrastructuur is alleen maar toegenomen. Er is een groot verschil tussen de wensen van eigenaren en huurders, maar de grootste gemene deler is wel ‘het moet werken én toekomstbestendig zijn’. Om de juiste knip te zetten heeft NDI ervoor gekozen om zijn dienstverlening onder te brengen in Building Connect, het aanspreekpunt voor alle gebouw gebonden dienstverlening.

Snel en betrouwbaar
Waar onderscheidt Building Connect zich in? Niet alleen in ervaring en kennis maar juist ook in de snelheid van handelen. Voorbij zijn de dagen dat je bij elke ICT-dienst een aparte leverancier nodig hebt: bij Building Connect heb je één aanspreekpunt voor al jouw ICT-gerelateerde zaken. Vanmiddag nog ondersteuning nodig bij de inspectie van een aan te kopen gebouw? Of heb je certificering nodig binnen jouw portefeuille  door middel van Wiredscore? Building Connect ondersteunt en regelt het snel en betrouwbaar.

Chris van Hattum, directeur NDI ICT Solutions: “Wij speelden al enige tijd met het idee om de ‘vastgoeddiensten’ onder een ander label te plaatsen. Na een klein jaar proefdraaien staat er nu wat we wilden met een bevlogen aanjager aan het roer, Stephan Waldram. Wij verwachten dat Building Connect een nog groter bereik zal krijgen en daarmee vastgoedeigenaren en beheerders zal ontlasten.”

Stephan Waldram, Building Connect: “Het doel van Building Connect is om nog meer focus en meerwaarde te hebben, we denken graag mee in het voortraject over de infrastructuur, maar juist ook in de exploitatiefase staan wij klaar voor de opdrachtgever. Als er iets niet duidelijk is of niet werkt, dan moet het geregeld worden, dat is ons visitekaartje.”

 

Reacties